Η εγκυμοσύνη είναι απο τις ομορφότερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, ταυτόχρονα όμως η γυναίκα θέλει να μην χάνει τη θηλυκότητά της. Τι κάνουμε λοιπόν όταν θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας περιμένοντας το μωρό μας?

Τη λύση μας τη δίνει ο ειδικός. Βρεθήκαμε στο κομμωτήριο του Γιώργου Πραπόπουλου στην Ακρόπολη και εκείνος μας έδωσε τις συμβουλές του βάφοντας τα μαλλιά της Έλενας που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Πριν τη βαφή

Μετά τη βαφή

Πρέπει να επισημάνουμε οτι όταν μια γυναίκα είναι έγκυος οφείλει να ενημερώσει τον κομμωτή της. Με τη σειρά του εκείνος της προτείνει να ενημερώσει τον γιατρό της ότι θέλει να βάψει τα μαλλιά της.

Όπως μας λέει ο Γιώργος με την πολύχρονη πείρα του οι γνώμες των γιατρών ποικίλουν αλλα στα τέλος ο ειδικός πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού.

Σύμμαχος στην εγκυμοσύνη είναι η βιολογική βαφή, εκείνη δηλαδή που δεν περιέχει αμμωνία και οξυζενέ. Δεν ενοχλεί, είναι άοσμη και έχει καλλυντικές ιδιότητες που συνήθως είναι σύμφωνοι και οι γιατροί.

Μια γυναίκα στην περίοδο της εγκυμοσύνης μπορεί να κάνει ανταύγειες, φλασάκια ή διαφάνειες που η βαφή δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Απαγορεύεται η ντεκαπάζ, και εργασίες τύπου περμανάντ ή φόρμα γιατί τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι δυνατά. Εξάλλου για ένα διάστημα δεν είναι κακό να ξεκουράζετε τα μαλλιά σας κάνοντας θεραπείες αναδόμισης της τρίχας ή θεραπείες αμπούλες για λάμψη, ενυδάτωση και λείανση.

Άλλωστε στη περίοδο της εγκυμοσύνης τα μαλλιά της γυναίκας δυναμώνουν καθώς σε αυτό συμβάλλουν οι ορμόνες.

Διεύθυνση Κομμωτηρίου – Βείκου 15, Ακρόπολη

Τηλέφωνο – 210 9213119

Facebook