Ανοίγοντας την ντουλάπα μας το πρωί σκεφτόμαστε τι ρούχα θα φορέσουμε έτσι ώστε να είμαστε κομψές αλλά και άνετες. Πηγαίνουμε στη δουλειά αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχουμε χρόνο να αλλάξουμε αν θέλουμε να βγούμε το βράδυ.  Έτσι τα ρούχα μας ουσιαστκά θα πρέπει να έχουν διπλή χρήση. Εδώ έρχεται να βοηθήσει η 4tailors .

Μια εταιρεία που γνωρίσαμε και εμείς όταν φορέσαμε ρούχα της στην πασαρέλα όταν για πρώτη φορά στη ζωή μας μπήκαμε σε ρόλο μοντέλου στην εκδήλωση IMATIA που διοργάνωσε η PALCO. Νιώσαμε άνετα παρόλο που είχαμε και το άγχος του δωδεκάποντου στην πασαρέλα.

Με την σχεδιάστρια της εταιρείας Τάνια Παπαδοπούλου

Το 4tailors είναι ένα νέο ελληνικό fashion brand με μινιμαλιστική προσέγγιση στην σύγχρονη αστική γκαρνταρόμπα, που γεννήθηκε το 2015 απο 4 καταξιωμένους επαγγελματίες μόδας.

Επικεντρώνεται σε εύκολα, βασικά all-day κομμάτια σε μοντέρνες εκδοχές με διαχρονική αισθητική, αλλά και εκλεπτυσμένα βραδινά φορέματα, συνδυάζοντας feminine flair με tomboy looks σε λεπτές γραμμές και μονόχρωμες παλέτες.

Όσο για τα ρούχα που φορέσαμε εμείς;

Αφορούν σχέδια που είναι φτιαγμένα για δυναμικές γυναίκες με προσωπικότητα που θέλουν να είναι απο το πρωί μέχρι το βράδυ ντυμένες άνετα ακολουθώντας μια μίνιμαλ φιλοσοφία που τις κάνουν να αισθάνονται άνετα ακολουθώντας την τάση.

Επικοινωνία με 4tailors:
Showroom: ΒΙ.ΠΕ Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη Greece,57013
WWW.4tailors.gr

Facebook