Ταυτισμένο με το καλοκαίρι… τη λιακάδα και τη θάλασσα…όποια εποχή και αν πας όμως ότι ώρα και αν πας είναι πάντα γεμάτο. Το Rumors  έχει γίνει το στέκι για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο. Το ραντεβού δίνεται καθημερινά και η μαγική θέα σε αποζημιώνει…

Τα αδέλφια Αγγελίδη, ο Άγγελος και η Άννυ, είναι πάντα εκεί… στο “σπίτι” τους, με την καλοκαιρίνη αύρα να τους “περιβάλλει” ακόμη και το χειμώνα. Οι λόγοι για να βρεθείς εκεί πολλοί και οι εικόνες ακόμη περισσότερες.

 

?Είναι εκει που θα θέλαμε να είναι το σπίτι μας. 

Ένα υπέροχο σπίτι με μια βεράντα στον κόλπο της Βουλιαγμένης. Ένα σπίτι μόλις λίγα μέτρα απο τη θάλασσα. Που ακόμη και με το μαγιό σου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου.

Rumors σημαίνει οικογένεια. 

Όχι μόνο γιατι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αλλά γιατί απο το πρωί μέχρι αργά το βράδυ βρίσκεις οικογένειες. Ακόμη και οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν τον χώρο τους. Ακόμη και για εκείνους που θα βρεθούν πρώτη φορά εκεί το κλίμα είναι οικείο, κάνοντας μετά απο λίγα λεπτά να νιώσουν πως θα γίνει το στέκι τους.

☕??Η κουζίνα του σε κάνει να ξεχνάς οτι βρίσκεσαι σε δίαιτα. 

 

Οι Κυριακές με το brunch αλλα και οι θεματικές βραδιές κάνουν άκρως γευστικές τις στιγμές στη Βουλιαγμένη. Κουζίνα κανονική και όχι καφετέριας, που σε κάνει να θέλεις να δοκιμάσεις τα πιάτα χωρίς τύψεις για τη ζυγαριά.

… όταν βρίσκεσαι σε ένα απο τα τραπέζια του rumors και  το ηλιοβασίλεμα δίνει αυτό το υπέροχο χρώμα στον ουρανό και η ήρεμη θάλασσα σε ταξιδευεί μπορείς να ονειρευτείς …. και να ταξιδέψεις πολύ μακριά…

Facebook