Αύγουστος μήνας η Αθήνα άδεια και εκεί που περπατούσαμε απελπισμένες (15 Αυγουστου) στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Κολωνακίου πέφτουμε πάνω στο Τ5 (είναι σαν να περπατάς στην έρημο και να βρίσκεις οαση). Βλέπουμε μια μελαχρινή καλλονη στην είσοδο τότε δεν ξέραμε ότι τη λένε Βινα, την μάθαμε και την αγαπήσαμε στην πορεία.  Όπως και τα υπόλοιπα παιδιά τους ιδιοκτήτες τους σερβιτόρος και τους μπάρμπαν.

Όλη η Αθήνα τότε έκανε διακοπές το Τ5 όμως ήταν ανοιχτό έτσι και το γνωρίσαμε και από τότε έγινε το στέκι μας ή καθημερινή μας συνήθεια.
Το Τ5 κατέλαβε τμηματικά τους ξενοικιαστους χώρους του ισογείου ενός εμπορικού κέντρου της οδού Τσακάλωφ.  Και έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο all Day bar  του κόσμου που εργάζεται η συχνάζει στο Κολωνάκι.

index-jpg890 index-jpgaq23 index-jpgbarte index-jpgccx index-jpgcof index-jpgcok index-jpgcolkh index-jpggytds index-jpgk index-jpgkagt index-jpgligh index-jpgpizzzaa index-jpgrommhf

Εκεί συνδυάζουμε τον τελευταίο καφέ ή το πρωτο ποτό της ημέρας με μια επιλογή φαγητών από τον κατάλογο.

Στρωνοντας  χαλια και τοποθετωντας στο χώρο έξτρα πάσα το Τ5 φοράει τα βραδινά του και υποδέχεται τους νυχτερινούς του επισκέπτες.  Οι bartenders ετοιμάζουν coctails και όχι μόνο.  Πολύ γρήγορα όλοι γίνονται μια παρέα με τον Dj να δίνει τον ρυθμό.

njkl jiop index-jpgyow index-jpgxscmi index-jpgxf index-jpgstol index-jpgssa index-jpgsm index-jpgrtygh

Ένα ιδανικό μέρος για διασκέδαση αλλά και συζήτηση εκεί οι δύο μας έχουμε περάσει αρκετές ώρες συζητώντας για απλά αλλά και σημαντικά θέματα.

Πάμε Τσακάλωφ λοιπόν.

Facebook