Η καλύτερη αντι-γηραντική θεραπεία ακούει στο όνομα Ολόσωμη Κρυοθεραπεία. Είναι ένας ασφαλής τρόπος για την αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς η ξαφνική έκθεση σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες προκαλεί την συστολή των αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται κοντά στην επιδερμίδα.

Με την έξοδο απο το θάλαμο μόλις 3 λεπτά αργότερα, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται. Κατά την διαδικασία αυτή, απελευθερώνεται οξυγονωμένο αίμα και θεραπευτικά ένζυμα αυξάνοντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου που αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και το καθιστά πιο σφιχτό.

Ταυτόχρονα απομακρύνει τις τοξίνες απο τις βαθύτερες στρώσεις του δέρματος, αντιστρέφοντας έτσι την διαδικασία γήρανσης και την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

Η απελευθέρωση των ορμονών της ευεξίας, των ενδορφινών, αποτελεί ένα επιπλέον όφελος που συμβάλει στην καταπολέμηση της γήρανσης που προκαλείται απο την κόπωση ενώ σας χαρίζει μια αίσθηση αναζωογόνησης και ευφορίας.

Έτσι λοιπόν θελήσαμε και εμείς να απολαύσουμε αυτη την ” παγωμένη” διαδικασία, και πραγματικά το απολαύσαμε!! Βρεθηκάμε στo Cryosauna Studio στην Γλυφάδα και αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών.

? Απώλεια Βάρους

?Ανακούφιση απο το Άγχος

?Βελτίωση Ύπνου

?Αυξημένα Επίπεδα Ενέργειας

Είναι τέσσερις βασικοί λόγοι για να κάνετε Ολόσωμη Κρυοθεραπεία.

Επίσης η Κρυοθεραπεία σας προσφέρει τα εξής οφέλη: Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου βελτιώνοντας την υγεία και υφή του δέρματος. Βοηθά στην απώλεια βάρους καθώς σε κάθε συνεδρία καταναλώνονται τουλάχιστον 500 θερμίδες, ενίοτε έως και 800. Αυξάνει τον μεταβολισμό. Ανακουφίζει απο τον χρόνιο πόνο. Μειώνει την αίσθηση εξάντλησης, την φλεγμονή και το πιάσιμο. Βελτιώνει τις επιδόσεις σας ενώ επιταχύνει την αποκατάσταση. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε κρυολογήματα και ιούς.

Ομορφιά με την δύναμη της φύσης και της επιστήμης. 

Cryosauna Studio

Daskaroli 67-2nd Floor

Glyfada

 http://www.cryosaunastudio.gr

 

 

 

 

Facebook