Οι νυφικές δημιουργίες βρίσκουν τον χώρο τους στον πρώτο όροφο του Golden Hall σε μια πρωτότυπη έκθεση που θα ανοικτεί για το κοινό μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Περιηγηθείτε σ’ ένα ταξίδι στη δημιουργικότητα, τη θηλυκότητα και τη χειροποίητη τέχνη των νυφικών δημιουργιών της Σίλιας Κριθαριώτη σ’έναν χώρο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτή το art installation.

Οι φίνες, χειροποίητες δαντέλες και τα περίτεχνα κεντήματα αποκτούν ζωή μέσα απο τα μάτια της σχεδιάστριας. Η παρακαταθήκη της παράδοσης 110 ετών του ιστορικότερου Οίκου Υψηλής Ραπτικής αντικατοπτρίζεται σε κάθε δημιουργία που όπως αναφέρει η ίδια η σχεδιάστρια, επιθυμεί να μοιάζει σαν να μην έχει δημιουργηθεί απο ανθρώπινο χέρι. Εξάλλου, κάθε νυφική δημιουργία έχει έναν και μόνο σκοπό: να κάνει εκείνη που θα το φορέσει να αισθανθεί μοναδική και πιο όμορφη απο ποτέ στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.

 

Με τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου να έχουν χαρίσει στη Σίλια Κριθαριώτη τον τίτλο της αδιαφιλονίκητης βασίλισσας των νυφικών και το περιοδικό Vanity Fair να κατατάσσει τον Οίκο Celia Kritharioti ως έναν απο τους έξι Οίκους Υψηλής Ραπτικής που ξεχωρίζουν παγκοσμίως, η έκθεση ” White Wonderland” φέρνει τη μαγεία της χειροποίητης τέχνης στο ευρύ κοινό.

 

Just say I Do την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου απο τις 17:00 έως τις 20:00  στο opening του art installation της Σίλιας Κριθαριώτη ” White Wonderland”  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πρωτο όροφο του Golden  Hall.

Facebook