…Τις είδαμε …τις κρατήσαμε και τις αγαπήσαμε. Η συλλογή Lovely Handmade Bags Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 κλέβει τις εντυπώσεις.

Η ομάδα πίσω απο τις Lovely Handmade τσάντες αποδεικνύει κάθε φορά πόσο αγαπά τη γυναίκα θέλοντας να την κάνει να νιώθει διαφορετική.

Μοναδικές τσάντες χειρός, ώμου, backpacks και necessaire αποτελούν τη νέα συλλογή για τη φετινή άνοιξη.Τσάντες με το δικό τους ιδιαίτερο χαρακτήρα για κάθε γυναίκα ανάλογα με τον τύπο της.

Παστέλ χρώματα, μεταλλικές αποχρώσεις, ethnic και boho πινελιές συνδυάζονται με minimal  γραμμές. Η επιλογή των ονομάτων για τις τσάντες έγινε βάσει της γυναικείας φύσης και της ανιδιοτέλειας που τη χαρακτηρίζει.

Τσάντες Vanity : Παντρεύονται τα elegant στοιχεία με τη ροκ διάθεση που προσδίδουν τα μεταλλικά τρουκς. Οι συγκεκριμένες τσάντες είναι ευκολοφόρετες και άνετα μπορούν να συναγωνιστούν τις best -seller τσάντες οίκων μόδας. Η γυναίκα που θα την επιλέξει είναι κοκέτα με απαιτήσεις.

Dourvas collection: Τα πιο μοδάτα σακίδια πλάτης που φοριούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Liberty: Μια τσάντα που η γυναίκα μπορεί να την κρατήσει όπως θέλει χωρίς δεσμεύσεις.

Shinny: Παραπέμπει στη γυναίκα που ξεκινάει την ημέρα της με λάμψη και αισιοδοξία

 Pougi:  Τόσο μικρό αλλά ταυτόχρονα ερωτεύσιμο, για άνετες εμφανίσεις.

Μοναδικότητα και υψηλή ποιότητα χαρακτηριζούν τις lovely handmade τσάντες. Δημιουργούνται απο τα καλύτερα υλικά με μεράκι και πολλή αγάπη.

Πωλούνται σε όλη την Ελλάδα, online και φυσικά σε καταστήματα με μεγάλη επιτυχία.

http://www.lovelyhandmade.gr/shop/

Facebook