30 χρόνια η εταιρεία KattiS αναδεικνύει τη γυναικεία θηλυκότητα με την προσοχή να ειναι στραμμένη στην ποιότητα των   υφασμάτων και στις ραφές. Ο  στόχος ειναι ένας η αξιοπιστία!!!!!!!!!

Η ποιότητα “παντρεύεται” με τις χαμηλές τιμές, καθώς η εταιρεία ξεχωρίζει στην ελληνική αγορά. Τα ρούχα απευθύνονται σε όλους τους τύπους των γυναικών, και σε όλες τις ηλικίες καθώς καλύπτουν   και τις πιο απαιτητικές.

Το Μάρτιο του 2009 ξεκίνησε η συνεργασία με τον αγαπημένο σχεδιαστή, Μάκη Τσέλιο, ο οποίος υπογράφει τη σειρά που κατασκευάζει η εταιρεία KattiS, Makis Tselios Young Woman.

"/

Σε κλασσικές αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνες γραμμές που φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, σε χρώματα εποχής, έντονα όπως μπλε

Κόκκινο

Γκρενά, πράσινο

Πετρόλ αλλά και παστέλ όπως μπεζ, ροζ.

Στη σειρά Makis Tselios Young Woman  θα βρείτε βραδινά, cocktail φορέματα, ρούχα γραφείου

Παλτό

Ζακέτες αλλά και πιο casual ένδυση όπως μπλουζάκια με τυπώματα, σε υφάσματα κρεπ, βισκόζ, μουσελίνα, μπροκάρ και πολλά ακόμα.

Η εταιρεία KattiS εμμένει στη δημιουργία – κατασκευή ρούχων στην ελληνική αγορά δίνοντας ποιότητα σε πολύ χαμηλές τιμές.Τα ρούχα της εταιρείας KattiS θα τα βρείτε σε καταστήματα σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kattis.gr

Show Room : Νέα Ιωνία, Ελ. Βενιζέλου 43

Τηλέφωνο 210- 2834080, 210-2823209

web site: http://www.kattis.gr

mail: info@kattis.gr

Ευχαριστούμε τα καταστήματα https://marashoes.gr για τα παπούτσια

Φωτογραφίες: Maria Poca

Facebook