Ένα γούρι για το 2017, διαφορετικό απο τα άλλα

Την εντυπωσιακή συλλογή της με το γούρι του 2017, παρουσίασε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρίνα Αγγελάκη στη γκαλερί Kontaki Disign στο κέντρο της Αθήνας.

Μαρίνα Αγγελάκη 

Η γνωστή σχεδιάστρια, με πλούσιο βιογραφικό σε συνεργασίες στον τομέα των κοσμημάτων σε Ελλάδα και Ιταλία, εξέπληξε για ακόμα μια φορά με την ιδέα της να … καλωσορίσει το 2017 με ένα ξεχωριστό κόσμημα ως lucky charm!

Η ιδέα της αφορά το Gecko Lizard, οι ιδιότητες του οποίου, σύμφωνα με τις παραδόσεις απο όλα τα σημεία του κόσμου, είναι γούρι να υπάρχει γύρω μας, ως χαριτωμένο μικρό ερπετό, ακόμα όμως περισσότερο αποτελεί γούρι για άνδρες και γυναίκες, αν επιλέξουμε να το φορέσουμε ως κόσμημα ενόψει του νέου χρόνου, που είναι προ των πυλών.

Έτσι λοιπόν, είτε σε μορφή δαχτυλιδιού, είτε ως βραχιόλι ή σκουλαρίκια, και βέβαια, ως unisex κόσμημα για τον λαιμό, με ρουμπίνια, με ζαφείρια, σε ασήμι ή χρυσό, τα χαριτωμένα μικρά geckos της Μαρίνας Αγγελάκη προσέλκυσαν πολλούς φίλους της σχεδιάστριας και γνωστούς Αθηναίους απο τον τομέα της τηλεόρασης, των επιχειρήσεων, και κυρίως απο τον χώρο της μόδας, που προμηθεύτηκαν το lucky charm του 2017 για τους ίδιους και για τα δώρα στους δικούς τους ανθρώπους.

Facebook