Στο Νυμφαίο, βρέθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων η Ευγενία Μανωλίδου. Η μουσικός μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη, επέλεξαν το γραφικό χωριό σε υψόμετρο 1350μ, στο ανατολικό Βίτσι του νομού Φλώρινας, για να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ο κοινός ελεύθερος χρόνος και των δυο ειναι ελάχιστος, έτσι όποτε το προγραμμά τους το επιτρέπει ξεκλέβουν χρόνο για αποδράσεις!! Οι γιορτές άλλωστε ειναι οικογενειακή υπόθεση.

Η Ευγενία χαλαρή και ευδιάθετη φορώντας ζεστά ρούχα, κολάν, χοντρό μπουφάν συνδυασμένο με τις μπότες της, μιας και το θερμόμετρο στην περιοχή ήταν κοντά στο 0, δε σταμάτησε να απαθανατίζει τις στιγμές.

Ηλιόλουστο Νυμφαίο, αλλά παγωμένο είναι η λεζάντα σε μια απο τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ευγενία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Δήμαρχο Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη.

Ευγενία και Άδωνις έκαναν βόλτα στα παραδοσιακά πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού με τη μουσικό να ανεβάζει ακόμη μια φωτογραφία απο το εσωτερικό του ιερού ναού Αγίου Νικολάου.

Ιδανικός προορισμός για να γεμίσουν μπαταρίες καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο είναι αυξημένες.

Facebook