Η Κατερίνα και ο Σταμάτης απο την Αθήνα εγκαταστάθηκαν στο Βανκούβερ. Για εμάς είναι δυο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας γι’αυτό και τους παντρέψαμε!!!!Μπορεί να εχουν φύγει μακριά, όμως μοιράζονται μαζί μας χριστουγεννιάτικες στιγμές και μας ταξιδεύουν στον Καναδά.

Στο Stanley park το μεγαλύτερο πάρκο της Βόρειας Αμερικής λοιπόν διοργανώθηκε μια γιορτή απο την πυροσβεστική με είσοδο τέσσερα δολάρια. Χιλιάδες άνθρωποι απο το πρωί μέχρι το βράδυ έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τη βόλτα τους με τρενάκι που μέσα σε 15 λέπτά γυρίζουν μια τεράστια έκταση που είναι στολισμένη με λαμπάκια.

Το εργαστήρι του Αι Βασίλη επισκέπτονται παιδάκια με τους γονείς τους ενω το σκηνικό είναι έτσι στημένο λες και είναι βγαλμένο απο παραμύθι.
Μπορεί για να φτάσει κάποιος στο Βανκούβερ να ταξιδεύει ώρες το αποτέλεσμα όμως θα τον ανταμείψει. Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα λόγοι για να ταξιδέψεις σε αυτή την ξεχωριστή πόλη του Καναδά.

Μια πόλη in επιλογή των Αμερικανών και των Βρετανών. “Επιμένει” να κατακτά την πρώτη θέση στην λίστα των πόλεων με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Είναι μια πόλη που προσφέρει τα πάντα: φύση, κουλτούρα ( διαθέτει Συμφωνική Ορχήστρα, μπαλέτο, πινακοθήκη,αίθουσα συναυλιών, τραγουδιστικά σύνολα, μοντέρνο θέατρο), χώρους για σπάνια σπορ: είναι το Hollywood του Βορρά και μια καταπληκτική αγορά ιδιωτικών κατοικιών υψηλής αισθητικής.

Δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα η πρωτεύουσα της καλοπέρασης.

Facebook