Αν και όλοι περίμεναν οτι η Apple θα ονόμαζε τα δυο της νέα μοντέλα iPhome 7s και iPhone 7s Plus τελικά η εταιρία έκανε την αλλαγή για πρώτη φορά μετά το 2009 που ανακοίνωσε το iPhone 3GS και  πήγε κατευθείαν στο iPhone 8 το οποίο σχεδιαστικά θυμίζει τον προκάτοχό του αλλά με μερικές βελτιώσεις.

Η βασική διαφορά του ειναι οτι δεν εχει πλάτη μεταλλική αλλά απο γυαλί και αυτο ηταν !!Κατά τα αλλα ειναι ακριβώς στις γραμμές που έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια.

Η οθόνη του εχει βελτιωθεί σημαντικά, και προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού βρίσκεται για να προσφέρει οσο το δυνατόν καλύτερα χρώματα.

Η κάμερα του ειναι στα 12 Megapixel πιο γρήγορα και διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνα ενω το iPhone 8 Plus διαθέτει 2 αισθητήρες με διάφραγμα φακού f/1.8 και f/2.8  και υποστηρίζει τη νεα επιλογή ” Portrait Lighting ” η οποία μπορεί και προσαρμόζει τον φωτισμό στα πορτρέτα.

Στο βίντεο η Apple εχει κάνει κι εκει αλλαγές προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα που εχει μπει ποτέ σε  smartphone αφου μπορεί και υποστηρίζει 4Κ/60fps video ενω τα slow motion υποστηρίζουν 1080p ανάλυση στα 240fps.

Η τιμή ξεκινάει απο 699$ για το iPhone 8 και για το iPhone 8 Plus 799$.

Facebook