Ευχάριστα ειναι τα νέα για την οικογένεια του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Η συζυγός του Μαρία Τσουρή σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ειναι και πάλι έγκυος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η Μαρία περιμένει και πάλι αγοράκι. Και το ζευγάρι  διανύει μια απο τις πιο ευτυχισμένες περιόδους.

Και οι δυο ήθελαν να μεγαλώσει η οικογένεια τους, και το ονειρό τους γίνεται πραγματικότητα. Ήθελαν ο πρώτος τους γιος να αποκτήσει αδελφάκι.Το ζευγάρι πριν απο περίπου 3 χρόνια ειχε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στον Άγιο Στέφανο, ενω ειχε προηγηθεί και ο πολιτικός τους γάμος.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων του γιού τους, Κωνσταντίνου που ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2012.

Φέτος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλους αγωνίζεται στη Ρόδο.

Πριν απο λίγες ημέρες ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία ανήμερα των γενεθλίων του. Τη φωτογραφία την αφιέρωσε στον πατέρα του που έφυγε πρόσφατα απο τη ζωή αλλα και στον αγαπημένο του γιο.

Η Μαρία και ο Παναγιώτης ειναι ενωμένοι τοσο στα εύκολα οσο και στα δύσκολα….στηρίζει ο ένας τις επιλογές του αλλου και ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας τους κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένους …

 

Facebook